Miten kertoa kun teet ostoksia on puuvillakangas

- Nov 02, 2017 -

  Kankaalla on kaikenlaisia puuvilla tekstiilien yleisnimi. Se voidaan tehdä rento vaatteita, muotia ja paidat, alusvaatteet. Sen edut ovat helppohoitoisia, lämmin, pehmeä sopiva, kosteuden imeytymistä ja ilman läpäisevyys. Japanin verrattuna on hyvä lämmön säilyttäminen, korkean kosteuden imeytymistä, hyvä pehmeyttä ja staattisen sähkön vaikutusta. Koska puuvilla, hampun on heikko, anti-rypistyä on huono vaatteet on kulumista ja pestä prosessin yksinkertainen rypistymistä, ei antaa kuluttajalle tavalliset vaatteet hoitaa paljon haittaa. ”Kala” paidan materiaali, tuottaa puhdasta puuvillaa lankaa-värjätyt kankaat käytettäväksi yrityksen yksilöllinen ei-Silitysrauta siivota taitoja tehdä tavarat sekä puuvillan ominaisuuksia, mutta on myös hyvä konsti vastus materiaaleilla kuten hamppu, bambu, silver kuitu sekoitettu, on toimiva ja käytännöllinen, hyvin tyytyväisiä moderni nopeatempoinen elämäntapa.

  Kemian-fiber kangas on kulutusta kestävää, kulutusta kestävä, rypistymistä ja jäykkä, mutta se ei ole niin mukava kuin puhdasta puuvillaa ja on kyky houkutella punainen ihmisen ihon. Niin valkoinen ihmiset, Lasten vaatteita, erityisesti alusvaatteet ja asettava pitäisi yrittää käyttää puhdasta puuvillaa, kehon terveyttä. Kanssa elintasomme edistystä olemme tehneet luonnonkuitu puuvilla vihreä ruokaa enemmän ja enemmän halpa. Vuoksi nykyään puhdasta puuvillakangasta hinta on korkeampi kuin tekokuituihin, onko kotimaassa tai ulkomailla.
Liitteenä: puhdasta puuvillaa ja CVC tietoa:
Puhdasta puuvillaa: (siementen fiber) on kiistatta maailman laajimmin käytettyjä vaatteita-kuitua.
Se on kuitua puuvillansiemenet, joka on poimittu ja hävittää, kammattua puuvillaa, valssatut puuvilla, kammattu, hävitä, kehrätty lanka, spline ja Puuvillalanka kehrätään kankaalla.


   1) vahvuudet:
Hygroskooppinen vahvuus - kuitu on huokoinen materiaali, sisäinen molekyylit ovat erittäin hillitön ja molekyylit ovat runsaasti vettä versio layout.
Lämpöä - puuvilla on huono kapellimestari lämmön puuvillakuiduista sisäinen luolassa on täynnä aktiivisia ilmaa.
Wear mukava - ei staattista sähköä, erinomainen ilmanläpäisevyys, herkkä, pelkkä puhdistus.
2) vikoja:
Konsti - puuvilla on vähemmän elastinen.
Suuri kutistuminen - puuvilla on vahva veden imeytymistä, kun se imee kosteutta, se laajenee puuvilla fiber ja johtaa lyhentäminen Puuvillalanka.
Mittakaavassa ennen pesua vesi - mittakaavassa pesun jälkeen
Laskentatapa: kutistuminen rate = x 100 %
Esikäsittelysuihketta asteikko
Yleensä kutistuminen neulottu vaatteet on + 5 %
Homeen - kosteissa olosuhteissa, kuten bakteerit tai sienet, puuvillakuiduista pilkotaan suosikki ravinteita - glukoosi, jonka jälkeen kangas homehtunut.


Puuvilla kuitu niin pitkään ja touch sun vahvuus vähenee, kuitu on kovan hauras, jos hapettimena, valkaisuaineita tai hapettavat väriaineet, kin kanisteri tehdä fiber voima vähenee, hauras ja kova kuitu.
3) puhdistusmenetelmä:
Voi olla pesukoneessa tai käsin pestä, mutta koska joustava kuitu on huono, paras valo pestä tai eivät käytä kovalla kädellä pestä kun peset, jotta muutos vaatteita, vaikuttaa toimenpiteen.
Puuvillakankaat parhaiten pestään kylmällä vedellä noudattamaan alkuperäinen väri.
Valkoinen puuvillakankaat muut värit ovat parasta olla käyttää valkaisuainetta siivooja tai pesuainetta. Värinpoisto muodostumisen välttämiseksi ja Älä kaada pyykinpesuainetta suoraan puuvillaa välttämiseksi osittainen värimuutoksia.
Syvä väri paita erillään valon väri paita.
4) kuivaa vaatteet: jälkeen strippaus, olisi nopea ja tasainen, kuiva, vähentää ryppyjä.
5) Ilmastointi: korkea lämpötila, korkea lämpötila 200 C o rauta.
Ominaisuudet: pehmeä ja kova, ei vahva, märkä, hengittävä ja mukava. Hyvä siivous ja värjäys.
Virhe: fade, ryppy helposti pestä pienenee.


Harjaa ja suojella: haponkestävät heikko hedelmiä tehdä puuvilla keltainen ja huuhdellaan kulumista. Käytä pilailunoidankattiloita tai neutraalin Pese harja. Älä käytä loisteputki pesuaine jauhe. Puuvillakangas on erittäin herkkä hometta, joten pysyä tylsää ennen piilossa. Älä käytä kuivain.Aiheeseen liittyvät uutiset

Liittyvät tuotteet

  • Naisten harjoitus Top Hoody kuntosali T paidat Fitness vaatteet urheilu Puserot naisten jooga takki huppareita käynnissä Tees takki Topit
  • Kestävä puuvillainen täyteaine palomies vaatteet talvella palomies yhtenäinen tulenkestävä kanssa heijastava vaatetus turvallisuuden suojaava yhtenäinen
  • Korkea vyötärönahkainen housut Skinny Jeans musta OEM ODM
  • Bensiinimoottoreiden suunnittelu Uniform Anti-fire Plameproof Apparel
  • Spandex Women Pants Kuntosali Jooga Wear Jooga Leggingsit Jooga Housut
  • Naisten denim housut Outfits suora jalka housut OEM Service lyijykynä housut naisille