Etuja uusi palamista puuvillakangas

- Nov 02, 2017 -

  Puuvilla palonsuoja kangas on palonsuoja cotton luokka yleisimmin application soveltamisala ja soveltaminen kentät erityisesti hitsausalan maakaasun teollisuuden käyttöön on enemmän, se toteuttaa Proban tai Frecotex palonsuoja käsittelystä mukaan asiakkaiden kangas muodossa sisällä pysyvä crosslinking tarpeisiin niin, että tuote on palonestoaine suorituskykyä pysyvyys voi kestää yli 100 kertaa vettä pestä.
Xinke special tekstiili tuottaa suuren määrän palamista puuvillaa vuosittain. Se korkea repäisylujuus ja nousta 30N, joka täyttää vaatimukset 15N ja 20N ISO11612 ja ISO11611.
Ominaisuudet: uusi tuotanto palamista puuvillakangas kansainvälisesti tunnettu ”Plutarkhos bentseeni (PROBAN)” tuotantoprosessin palonsuoja käytetään sellaista käytetään kestävyys puuvilla ja sen sekoitettu kankaasta viimeistely palo Palosuojattu, sen tärkein ominaisuus on käyttää tällaista palonsuoja ja sen tuotantoprosessi Valmistuttuaan kangas muodossa sisällä pysyvä crosslinking, minkä ansiosta palonsuoja suorituskyky, kestävyys voi pestä yli 50 kertaa palonsuoja kangas voidaan tehokkaasti ehkäistä leviäminen liekki kangas alkuperäinen suorituskyvyn säilyttämiseksi. Palonsuoja suojavaatetusta valmistettu palonsuoja kangas on erinomainen pesua, myrkytön ja mauton, ja on turvallinen ja luotettava, hengittävä, pehmeä ja mukava.Aiheeseen liittyvät uutiset

Liittyvät tuotteet

  • Tulipalo Vaatteet
  • Naisten vaatteet Pure Color Straight - Muotoilut Denim Jacket Girl
  • Poikaystävä Loose Jacket Casual Denim Jacket Musta Ylisuojaketju
  • Seksikkäitä tyttöjä Söpö pusero Lyhyt hame baari Henkilösivut Clubwear Club Vaatteet OEM ODM
  • Kertakäyttöiset sairaalamekot ja vesitiivis PE-kankainen päällystakki
  • Pankki yhtenäinen suunnittelu Cashier tai Banker OEM Factory Customized tarjotaan pankki kauluspaidat